De Jabugo is een probleem dat veel controverse zorgt, wanneer we spreken van Iberische ham hammen bedoelen we strikt van de stad van de provincie Jabugo van Huelva (Andalusië), wat er gebeurt is dat de meeste mensen verwijzen naar ham Iberische als het gaat om zaken te vragen voor Iberische ham, dat wil zeggen het woord is gekoppeld.

 Spaanse Ham de Jabugo

Spaanse Ham de Jabugo

Dit is onder andere het gevolg omstandigheden om zware reclamecampagnes voor sommige producenten in de regio, zoals Jabugo Sánchez Romero Carvajal heeft het merk Jabugo geassocieerd met de hoogste kwaliteit en zuiverheid Iberische.

De waarheid is dat vele malen mensen niet weet wat je eet wanneer je een ham te krijgen, de huidige regels voor deze kwestie niet werkt en veroorzaakt grote verwarring voor veel consumenten.

Hammen hebben Jabugo van oorsprongsbenaming Jamón de Huelva, de PB ogenblik Jabugo niet bestaat of niet officieel erkend.
De oorsprongsbenaming Jamón de Huelva gebruikt voor hammen en schouders van het Iberische ras varkens, vrije uitloop en eikel eikels gevoed.

Deze hammen en ze werden vervaardigd op een traditionele manier en de herkomst ervan als pleeggezin feeders een van de 31 gemeenten (waaronder Jabugo), behorende tot de provincies Huelva, Cáceres, Sevilla, Córdoba, Badajoz, Málaga en Cádiz zou moeten zijn.

Deze hammen en worden gekenmerkt door een ongeëvenaarde smaak en aroma dat wordt verkregen door het totaal unieke klimatologische omstandigheden gevonden in de Sierra de Huelva. jabugoAdemás jamon is gecertificeerd geloofsbelijdenissen als Iberische ras vrije uitloop in de weilanden met eiken bomen, gevoed met eikels en natuurlijke grassen in de open reeks. Dit alles betekent dat het verkregen product een goede ham, net als andere grotere productiegebieden zoals Extremadura en Salamanca. Zie Iberische ham van Extremadura.

 Spaanse Ham de Jabugo

Spaanse Ham de Jabugo

De Iberische ham is een van de schatten van de Spaanse gastronomie en om deze reden wil het behoud van het Iberische ras en alle gebruiken en tradities die daarmee gepaard gaan zorgen.

De Regelgevende Raad van Ham heeft een reeks van beschermde oorsprongsbenamingen uitgevoerd om te zorgen voor de traditionele productie van Iberische ham, een zeer geworteld in dit land van al die jaren geleden artikel.

We hebben ook aangegeven de eisen van verschillende productnamen die niet eerder waren gebruikt.

De regulering van deze verkoopvoorwaarden is uitgevoerd om de consumenten te helpen gemakkelijk de kwaliteit van dit kostbare voedsel te identificeren.
kwaliteit