Twijfel je een beetje? Weet u niet welke optie voor u het meest geschikt is? Vandaag helpen we u bij het kiezen van de optie die het beste bij u past.

Om te beginnen moet u weten dat er in beide gevallen geen vervaldatum is, maar in plaats daarvan het voorkeursverbruik. Wat is het verschil?

Welnu, de vervaldatum verwijst naar die bederfelijke producten die na een paar dagen vatbaar zijn voor microbiologisch risico, maar wanneer we het hebben over de gewenste consumptiedatum, hebben we het over veel duurzamere producten die op dat moment een deel van hun eigenschappen hebben verloren, maar De consumptie ervan brengt geen risico voor onze gezondheid met zich mee.

Als we dit weten, zullen we u vertellen dat de gewenste consumptiedatum van een heel stuk (hambeen) min of meer een jaar is, afhankelijk van de staat van genezing, terwijl als we het snijden en vacuüm verpakken, we het zullen hebben over Ongeveer 6 maanden. Deze duur kan variëren afhankelijk van de afdichting van de vacuümzakken. Hoe minder lucht in de tas, hoe langer hij meegaat.

U moet er ook rekening mee houden dat, als u uw hamzakjes niet onmiddellijk gaat consumeren, het raadzaam is om ze in de koelkast te bewaren, ja, voordat u ze gaat consumeren, onthoud dat u ze ongeveer 10/15 minuten op kamertemperatuur moet zetten, zodat ze hun natuurlijke en “zweet” temperatuur.

U kent onze aanbevelingen al, nu hoeft u alleen nog maar te kiezen hoe u uw ham wilt en ervan genieten!