Bij het zoeken naar een goede ambachtelijke kaas verschijnen veelheid van vragen die niet altijd gemakkelijk te beantwoorden .
Wat hebben wij te repareren als het gaat om het kopen van een goede ambachtelijke kaas ? Waar en hoe vind je de beste genre te verwerven? Paar maanden van genezing hebben ambachtelijke kazen ? Zoals een vakman goede kaas die niet onderscheiden ?
De waarheid is dat een van de belangrijkste aspecten bij het kopen van een goede ambachtelijke kaas is om te weten waar u de beste soort kan kopen . In Barcelonesa tent bekend als Pernil 181 ( Paseo San Juan 181 ) kunnen we een scala aan ambachtelijke kazen van geit soort kaas Garrotxa tot droge en semi – droge kaas van schapenmelk door genezen kazen gemaakt van gepasteuriseerde melk vinden koe, geit en schaap . Op deze ervaring en vind het vertrouwen terug naar huis wetende dat dit keer een artisanale kaas kwaliteit kochten we .
Al deze ervaring en de grenzen moeten “klik ” weg , omdat het voor een tijdje alle producten in de online winkel Pernil 181 kunt vinden tegen dezelfde prijs onder de naam Jamonarium.com , om een aantal dingen te raadplegen hebben telefoon , e-mail en zelfs een praatje die altijd actief is op de website.
ciudad-de-sansuena-seco-leche-cruda-de-ovejaflor-de-guadamur-curado-3kg-queso-de-cabra-artesano-de-la-garrotxa-1kg