"Pata Negra", de beste Iberische ham voor het MWC 2018 in Barcelona

“Pata Negra”, de beste Iberische ham voor het MWC 2018 in Barcelona

Van maandag 26 februari tot en met donderdag 1 maart wordt zoals elk jaar het GSMA Mobile World Congress gehouden in Barcelona. Als het gaat om mobiele telefonie, wordt dit congres beschouwd als het belangrijkste evenement ter wereld, omdat het de uitstekende professionals uit de sector samenbrengt. Het is een geweldige kans om te genieten van een proeverij van gourmetproducten tijdens uw verblijf in Barcelona? Bezoek onze winkel in Barcelona, gelegen aan de Passeig de Sant Joan 181 en geef jezelf dit plezier.

In Pata Negra ham zijn wij een referentiepunt, als specialist in ham en typische Spaanse gastronomische producten met meer dan 30 jaar ervaring. We hebben een breed scala aan producten waar u dol op zult zijn. Wij verkopen deze hoogwaardige traktaties in heel Europa via onze online winkel: www.jamonarium.com.

 

Wanneer u een snel en rustig diner in uw hotel wilt organiseren.

Als u tijdens het congres dagen wilt dineren in het hotel, neem dan contact met ons op. U kunt onze winkel Pernil 181 bezoeken of de receptie van het hotel op de hoogte brengen en wij zorgen voor alles. In 2 uur sturen we een diner naar het hotel, zodat u kunt genieten van onze beste producten met uitstekende wijnen.

 

Wil je met een goede ham naar huis?

Als je ham en fijnproevers wilt weggeven, bezoek ons dan..We zullen u adviseren om uw beste cadeau te maken. Kun je het niet meenemen op je terugreis? Maakt u zich geen zorgen, we sturen het naar u, waar u ons ook vertelt in Europa. Heb je haast om het te ontvangen? We hebben verzendservice met transits van 24-48 uur. Als u buiten Europa woont, kunnen we een discreet pakket voorbereiden dat u in uw bagage kunt meenemen. Neem contact met ons op.

Bezoek onze winkel in Passeig de Sant Joan 181. We zijn in de buurt van Gràcia  en op 10 minuten van de basiliek van de Sagrada Familia. We wachten op je!