In Barcelona wordt het Mobile World Congress gehouden, het belangrijkste congres voor mobiele technologie ter wereld. Dit congres brengt enkele van de belangrijkste professionals in de sector wereldwijd samen en waar de meest geavanceerde mobiele technologieën worden gepresenteerd. Wat is er, eenmaal in Barcelona, ​​beter dan te genieten van een goede proeverij van Iberische en gastronomische producten? Bezoek onze winkel aan de Passeig de Sant Joan 181 en geef jezelf een eerbetoon door onze hele, gesneden en ontbeende Iberische, pata negra en serranohammen te kopen. Wij zijn specialisten in ham en typisch Spaanse gastronomische producten met meer dan 30 jaar ervaring in de sector en een breed scala aan gastronomische producten waar u dol op zult zijn.

Snel en rustig dineren in het hotel met de beste pata negra Iberische ham?

Wilt u tijdens de congresdagen snel en rustig dineren in het hotel, neem dan gerust contact met ons op. Je kunt het op verschillende manieren doen:

"Pata Negra", de beste Iberische ham voor het MWC 2018 in Barcelona

  • U kunt ons bezoeken in onze fysieke Jamonarium-winkel en uw favoriete producten kopen. We hebben niet alleen pata negra Iberische ham, maar we hebben ook andere gastronomische producten en typisch Spaanse Iberische worstjes. we zullen je met open armen ontvangen.
  • Bezoek onze online winkel. Wij sturen uw producten naar uw hotel, zodat u binnen 24 uur comfortabel en rustig kunt dineren met Iberische pata negra en gesneden serranoham. Als u Barcelona bezoekt voor het Mobile World Congress en een snel en ongecompliceerd diner nodig heeft, reken dan op onze diensten.
  • Als u uw bestelling op tijd plaatst, kunnen we uw diner binnen 2 uur bij het hotel laten bezorgen, zodat u alleen hoeft te genieten van onze beste worsten en Iberische pata negra en serranohammen gesneden met voortreffelijke wijnen. U kunt ons bezoeken in onze winkel, de receptie van uw hotel verwittigen of uw bestelling plaatsen in onze online winkel. U kunt uw eigen assortiment producten maken of u kunt een assortimentspartij producten kopen uit de producten die we al hebben.

Wil je een pata negra of serrano Iberische ham cadeau doen?

Wil je Iberische of Serranoham en andere gourmetproducten weggeven, kom dan eens langs. Wij zullen u adviseren om uw beste cadeau te maken. Als u het niet mee kunt nemen op uw terugreis, hoeft u zich geen zorgen te maken, we sturen het naar u op, waar u het ons ook vertelt in Europa. Heb je haast om het te ontvangen? Wij hebben een verzendservice met transits van 24-48 uur.

Als u meer wilt weten over het kopen en verzenden van Iberische pata negra ham naar Europa tijdens het MWC, vraag het ons. U kunt ook onze winkel bezoeken, aan de Passeig de Sant Joan 181. We bevinden ons in het hart van de wijk Gràcia en op 10 minuten van de Sagrada Família-basiliek. We zullen op je wachten!