De beste plaatsen om tapas in Castellón eten

De beste plaatsen om tapas in Castellón eten

Elk excuus is goed voor tapas een beetje, toch? Voor het eten of dineren, bieden wij de perfecte plan voor deze: gaan voor tapas met goed koud bier. En als we dicht mogelijk bij het strand kunt krijgen, plannen uit de minder tapear wordt onweerstaanbaar.

We kunnen veel grote steden waar je kunt gaan naar Tapear langs de Middellandse Zeekust, met inbegrip van Barcelona en Valencia te vinden. Maar vandaag zullen we niet van een typisch onderwerp spreken in wat verwijst tapas cultuur. Castellón heeft een cultuur van tapeo het minder bekend is, zijn wij ervan overtuigd dat u aangenaam verrast zijn.

Laten we stellen u een aantal bars waar wat overheerst is het goed eten en goede tapas. Als u een ander uitzicht op de stad van de flat kennen, laat je leiden door ons en wij zullen een aantal van de beste plaatsen aanraden om dit typisch Spaanse traditie te genieten.

-Sacristía (c / Ximenez No.7). Dit mooie en gezellige restaurant is gelegen in een van de straten grenzend aan het belangrijkste theater van Castellón. Het terras is gelegen op een kleine voetgangersstraat, waar, als je in de zomer, is het film. Burger ossenstaart of inktvis behoren tot enkele van de meest gewilde covers dit restaurant-Taperia. Met een uitgebreide wijnkaart, zijn brief met meer hartige gerechten en tapas en de strategische ligging in het centrum van de stad tapear het perfect voor elke gelegenheid te maken.
Estraperlo (c / of Temprado nº5). Dit aangename restaurant is gelegen in het hart van Castellon en populaire en zeer betaalbare prijzen. Sluiten en vriendelijke sfeer, dit restaurant is echt de moeite waard. De Baskische keuken die wegneemt de betekenis en waardige vintage antiek decoratie meer krassend zal vallen in liefde met zijn charme. Hun pintxos als je loopt, hun bieren en hun smaak voor traditionele en stevige maaltijd zal je mee naar de beste tapas bars in Bilbao. Laat je niet missen!
– Taberna Romero (c / Mayor nº72) Dit gezellige en moderne taverne is gelegen in het centrum van Castellón, ligt zeer dicht bij het stadhuis en een aantal andere bezienswaardigheden van deze kleine stad. traditionele, huisgemaakte gerechten met een moderne twist en zeer goed deksels worden hier gemaakt. typisch Valenciaanse keuken met goede wijnen, goede bieren en de minder eerlijke en redelijke prijs. Als u wilt spelen het veilig, niet te missen!
– Divina Comedia (c / Ximenez No. 2) Tot slot (maar natuurlijk niet in het minst), stellen we een ander diner-ervaring op zijn zachtst gezegd. Om u een idee te geven, hier kunt u een aantal tapas en wijnen, terwijl ojeas uw favoriete boek te nemen of ontdek een nieuw literair werk. Als je verslaafd bent aan goed lezen en goede gourmet, kan dit uw tweede huis. We zouden niet weten welke van alle covers van deze site als onderscheidend en uniek decantaríamos ons, want al uw keuzes zijn de minder voortreffelijk. Goede wijnen en champagnes, goede tapas en goed leest, Wij vinden het perfect!

Als u van lekker eten en ga je door middel van Castellón, volg dan de gastronomische route die u heeft voorgesteld. Wij hopen dat u love it!