Nog een jaar komt naar Barcelona GSMA Mobile World Congress, die wordt gehouden van 22 mwk 2016al 25 februari in de Gran Via de Fira de Barcelona. Dit evenement, dat voldoet aan de in Barcelona sinds 2006 toonaangevende bedrijven en professionals in de sector van de mobiele telecommunicatie wordt omgezet gedurende vier dagen in het hoofdvenster van mobiele technologie in de wereld.mwc 2016
En wat een betere manier om te genieten van Barcelona en de cultuur met de beste ham en de beste delicatessen van het gebied. Mark Zuckerberg, CEO van Facebook, bevestigde zijn liefde voor ham tijdens zijn laatste verblijf op het Mobile World Congress 2015, en je gaat u deze kans te missen? Kom naar onze winkel Jamonarium / Pernil 181, of bezoek vrijwel Jamonarium.com om uw verzoek in te dienen. Wij bieden een scala van producten van de hoogste kwaliteit: ham, worst, vleeswaren, wijnen, ingeblikte vis, gesneden, verpakt, enz.

Waar ik ham in Barcelona tijdens de MWC 2016 kan kopen?

U kunt onze fysieke Jamonarium / 181 Pernil store Passeig de Sant Joan, 181. te vinden of bezoek ons ​​op Jamonarium.com, plaats uw bestelling online en pak het op, of stuur het waar u maar wilt in Europa.

Kan ik ham naar mijn hotel in Barcelona tijdens het congres van de mobiele?

In Jamonarium kunnen wij uw bestelling te sturen naar het hotel, alleen waarschuwen de receptie u een verzoek krijgt, zullen we de rest. In 24 uur heeft u in uw hotel voor een snelle diner na de conferentie.

Hoe te ham verzenden vanuit Barcelona?

In Jamonarium.com kunt u uw bestelling online te plaatsen en op te sturen naar waar dan ook in Europa. U kunt ook komen naar de winkel en we verzenden

Waar de beste ham in Barcelona eten?

De beste ham je kunt eten wat je krijgt bij de Passeig de Sant Joan, 181, komen bezoeken, adviseren wij u volgens uw smaak en voorkeuren, onze klanten zijn onze garantie. Kom en ontmoet ons, we zijn slechts 10 minuten van de Sagrada Familia in de wijk Gracia. We wachten!