Vandaag leren we je hoe je een schouder correct snijdt, ja, omdat je moet weten dat de morfologische kenmerken van de schouder en ham anders zijn en dat de taak mogelijk nog ingewikkelder is. Het is nog niet onmogelijk, met een paar korte indicaties heb je al de basis om mee te beginnen.

Voor het geval je het niet weet, de schouder is de naam die aan de voorpoot van het varken wordt gegeven, terwijl we de achterham noemen. Als we onszelf, een arm en een been, vergelijken, zien we dat de plaatsing van onze botten anders zal zijn. Als we het hebben over ham en schouder, is de vergelijking hetzelfde, daarom zal de manier waarop we de snede gaan maken ook anders zijn.

Onze aanbeveling is om te beginnen met het maken van de snede in het gebied van de knie, dat wil zeggen, de schouder te plaatsen met de hoef naar beneden gericht. Je moet ook een veter hebben (die je zult gebruiken om het overtollige vet en de korsten te verwijderen), en natuurlijk met een hammes.

Als je alle materialen hebt, wacht dan niet langer! Maak een markering op het bot en begin met het snijden van de eerste plakjes (die spek zullen zijn), totdat je bij het magere deel komt. Van daaruit begint het plakjes te snijden met een lengte van ongeveer 5 cm en altijd in de richting van de hoef naar buiten.

Wees zeer voorzichtig bij het gebruik van het hammes, zodat u een perfecte snede kunt maken, deze moet zeer scherp zijn en daarom een ​​gevaar voor u kunnen vormen.

Als u een groot aantal plakjes heeft, pleister dan. Je kunt het doen zoals je wilt, de mogelijkheden zijn eindeloos. Onze suggestie is de traditionele, met de platte plakjes op de plaat die een cirkelvorm vormen, van de buitenkant van de plaat naar de binnenkant.

Als aanbeveling raden we je aan om in het begin de grootste stukken vet en korst verwijderd te houden, omdat die je zullen helpen bij het behoud van het gebied dat je bent begonnen.

Als je de knie volledig hebt afgemaakt, kun je je schouder draaien om verder te gaan met het deel van de knots en het spronggewricht. !! Gefeliciteerd !! Dit betekent dat je al de helft van je schouder hebt genoten, en het is zeker naar je zin geweest.

Klinkt makkelijk, nietwaar? Het blijft alleen om aan het werk te gaan.

We hopen dat we je hebben geholpen om te weten hoe je een schouder moet knippen.

Tot ziens in het volgende bericht!