Niet alleen in Spanje sardines en ingeblikte ansjovis ze waren altijd gewaardeerd. Ik stel voor om zich te verdiepen in de geschiedenis van Sardinophilie.

In sommige concepten sardine heeft een slechte reputatie. We gebruiken het als een vergelijking als het gaat om het openbaar vervoer of wanneer dat nodig is om de beschikbare ruimte te beschrijven aan de Middellandse Zee stranden. Wie kent niet de zinsnede weten: “Ik voelde me als een sardine kan.”

Om de meest positieve van de sardine krijgen kunnen, zullen we een toelichting op deze uitvinding en de voordelen ervan. De productie van sardines in blik, dateert van 1810 en is mogelijk dankzij het initiatief van Napoleon geweest. Het is niet hetzelfde geestig, die ideo geweest, maar bij de lancering van de wedstrijd met een aanzienlijke prijs voor degene die de oplossing die het mogelijk maakt het opslaan van voedsel voor een lange tijd brengt, is promotor van deze ontwikkeling. Op dat moment was er de kleine sleutel voor het wikkelen van het deksel; Het is eenvoudig geopend met de bajonet.

In de late 19e eeuw was Groot-Brittannië de leider in de internationale markt voor sardines in blik. Frankrijk had zelfs bewaard monopolie. Hoewel Spanje en Portugal al snel volgden en onttroond. Als je kijkt naar de huidige sardineblikjes, natuurlijk, ze hebben niets te maken met wat ze waren voor; het voedsel van de armen.

Sinds enige tijd, zijn sommige ingeblikte vis beschouwd als een delicatesse, tenminste als het gaat om kwaliteit sardines en ansjovis. Niemand weet beter dan in Spanje te waarderen. In Galicië, de vangst begint in juni, toen sardines zijn op hun vervaldag en stevigheid behoud van de visachtige smaak een beetje zuur. Vissen worden zorgvuldig geselecteerd en geschaald de hand.

We moeten niet vergeten dat de sardine is heel gezond, omdat elke Omega-3 vetzuren kan brengen. Na het openen van het blikje sardines kwaliteit, kunt u het rechtstreeks dienen uit het blik of toast met boter en verse tomaten.

Nu komt goed nieuws voor de aanhangers van sardines. Wetenschappers van het American Institute of Fisheries Administration Oceanic and Atmospheric Administration voor de komende jaren hebben sardines waargenomen in de oceanen. Het onderzoeken van omstandigheden op te vangen in de netten en uitgevoerd op basis van de bedragen van de kuit dat er berekeningen. Het resultaat van dit onderzoek brengt verrassende conclusie: “De natuurlijke ontwikkeling van sardines is niet in gevaar, integendeel, het bedrag van deze vissen hebben de neiging om hun aantal te verhogen.”

Sardines, groen zijn

Sardines, groen zijn

Op deze wijze heeft bevestigd dat ze een aantal adviezen die reeds eerder vermeld dat de bevolking van roofvissen, zoals kabeljauw en tonijn, leed grote daling in de laatste 100 jaar en daalde met ongeveer tweederde. Het totale bedrag van “voederareaal vis”, zoals sardines, ansjovis, is verdubbeld in de afgelopen eeuw. Dit zijn de vissen die normaal gesproken diende als voedsel voor de grootste water guzzlers. “Door het elimineren van de meest gevaarlijke, is het creëren van een gunstige situatie voor degenen die hun prooi waren.”

De scherpe daling van grote roofdieren wordt ook geassocieerd met een verhoogde wereldwijde vangstcapaciteit. Van 1950 tot 2010 is gestegen met 54%, zonder grote veranderingen in de afgelopen jaren. Uitgebreide vissen in onze oceanen heeft een soortgelijk effect: de eliminatie van soorten grote oceaan roofdieren “Als de kat van huis is, dansen de muizen op te spelen” Met andere woorden, maakt kleine vis kan beter worden ontwikkeld.

Dus de wetenschappers die leidde na de meest uitgebreide analyse ooit is uitgevoerd van de visbestanden in de wereldzeeën en hoe ze zijn veranderd in de afgelopen eeuw, zei: “Het zou de consumptie van tonijn in te krimpen en kabeljauw en vul de gerechten met sardines en ansjovis, als we willen te helpen redden van de bedreigde soorten en het evenwicht van ons ecosysteem. ”

Als u wilt weten waar sardines is het aanbieden van vinden, hier raden we een paar om uit te kiezen.