Moet u een geschenk of een mand maken voor uw bedrijf? Wil je veel kerst geven aan een klant of vriend? Als het antwoord ja is, maken we bij Jamonarium kerstpartijen met Iberische en Serranoham en schouders.

We kunnen u een brede catalogus van kerstkavels, gastronomische assortimenten en geschenkmanden aanbieden.

WAAROM EEN PARTIJ OF EEN KERSTMAND GEVEN MET HAM OF PALET?

De belangrijkste reden voor het weggeven van een kerstbatch met ham of ijslolly is waarom het heerlijk is en het zijn essentiële producten in elke kerstbijeenkomst. Je kunt het gesneden, heel of zonder botten geven, want met al deze opties zul je de ontvangers verrukken. Vergeet niet om het te combineren met een goede wijn, een goede kaas, Iberische worstjes of zelfs een hamhouder met een mes.

Raadpleeg ons en we sturen u onze voorstellen.

 

WAAR ZENDEN WE ONZE KERSTLOTS VOOR ZAKEN?

De traditie van kerstkavels is erg wijdverbreid in Spanje. Elke dag zijn er meer landen in Europa die zich aansluiten bij deze prachtige traditie van het geven van een geschenk aan het menselijke team van het bedrijf.

We versturen kerstkavels naar alle landen in Europa zoals Portugal, Duitsland, Frankrijk, België, Nederland, Verenigd Koninkrijk, Italië, Oostenrijk, Luxemburg, Ierland, Denemarken, Zweden, Polen, Tsjechië, Slovenië, Slowakije, Kroatië, Finland, Letland , Litouwen, Estland, Griekenland, Roemenië, Bulgarije, Hongarije, Monaco en Zwitserland.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!