Welkom! Ben je klaar om de meest traditionele dranken tijdens de feestdagen in Spanje te ontdekken? Als u een liefhebber bent van de Spaanse cultuur en gebruiken, lees dan snel verder. Spanje is een land vol leven en feesten, natuurlijk met een ongelooflijke verscheidenheid aan typische dranken om van te genieten tijdens deze feesten.

Wij hebben een grote selectie van unieke en heerlijke drankjes! Als u een liefhebber bent van de Spaanse cultuur, mis dan niet onze aanbevelingen van de meest traditionele drankjes tijdens de feestdagen in Spanje. Ontdek Spanje via zijn dranken, van de voortreffelijke rode wijn uit La Rioja, over de beroemde cava uit Catalonië, tot de Sangria Lolea N1, een nieuwe nieuwigheid die u niet onverschillig zal laten.

Deze selectie dranken gaat altijd gepaard met een bord goede ham, dat weten we!Hier kunt u kiezen uit verschillende soorten is de ideale winkel om de authentiekste Spaanse tradities te kopen en te ontdekken. Elk van hen heeft zijn eigen geschiedenis, zijn eigen manier van eten en drinken.Als u overweegt een van deze dranken te kopen voor uw volgende fiesta, bezoek dan onze gespecialiseerde winkel. Als u meer hulp nodig heeft of vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.  Buenas Fiestas!