Iberische worsten zijn perfect voor elke maaltijd of voor als we gasten thuis hebben en we een aperitief moeten serveren. Als we eraan toevoegen dat de worsten Jabugo en Cinco Jotas zijn, zien we dat het een prima optie is.

Welke Cinco Jotas Iberische worsten kunnen we vinden?

De Iberische 5j de jabugo-worsten die voornamelijk worden gevonden, zijn de lomo-stok en de prooistok. Beide producten worden verkregen van 100% Iberische varkens, hoewel ze uit verschillende delen worden gewonnen en op verschillende manieren worden gemaakt. Met eikels gevoerde Iberische lendenen worden gewonnen uit de spiermassa van het lumbale gebied van het varken, dat een van de lekkerste en meest gemarmerde delen van het Iberische varken is. De met eikels gevoede Iberische prooi wordt gewonnen uit het gebied van de kop van de lendenen, dat zich direct naast de schouder bevindt. Het is een van de meest aromatische en sappige delen van het varken.

Waarom 5j de jabugo-worsten kopen?

De Cinco Jotas de jabugo worsten zijn 100% Iberisch gevoed met eikels. Al die producten die 100% Iberisch gevoed met eikels zijn, zijn erg sappig dankzij de marmering die ze hebben, en zijn ook aromatischer. Deze marmering is het vet dat de spiermassa van het varkensvlees infiltreert, waardoor het lekkerder wordt. Ze worden vacuüm verpakt verzonden zodat ze hun sappigheid en eigenschappen in perfecte staat houden.

Als u 5j Iberische jabugo-worsten van eikels wilt kopen, kunt u die hier vinden. Geniet ervan!