Vandaag hebben we het over het meest bekroonde bedrijf in de Iberische sector ter wereld.

Waarom Beher? Omdat ze zich jaren hebben ingezet met totale toewijding aan het zoeken naar kwaliteit om de beste Iberische producten op de markt aan te bieden.

Hun Iberische varkens zijn 100% puur, dat wil zeggen dat zowel de moeder als de vader 100% Iberisch zijn, en dit staat in het officiële genealogische boek dat is goedgekeurd, geaccrediteerd en erkend door het ministerie van Landbouw, Voedsel en Milieu Milieu.

Om de traceerbaarheid van de grondstof van oorsprong te garanderen, hebben ze bovendien 40 jaar lang hun eigen varkens gehouden op hun eigen boerderijen in Salamanca, Cáceres, Badajoz, Córdoba en Portugal.

De verwerkings- en uithardingsfaciliteiten bevinden zich in Guijuelo, tussen de Sierras de Gredos en Béjar, waar u kunt genieten van een landklimaat dat een optimale uitharding van de producten bevordert.

 

En natuurlijk mogen we de professionaliteit en het goede werk van de arbeiders die deel uitmaken van de BEHER-familie niet vergeten, die de sleutel zijn om de kwaliteit van al hun producten te garanderen.

Deze kwaliteit is nationaal erkend en heeft 20 gouden en 2 zilveren medailles behaald voor alle producten die aan de wedstrijd zijn voorgelegd, en, ook internationaal, op IFFA, een van de belangrijkste vleesindustriebeurzen in Frankfurt.

BEHER staat voor vertrouwen en traditie. Een veilige gok voor producten van topkwaliteit en die ook gunstig zijn voor uw gezondheid, want zoals u misschien al weet, bevatten de vetten van Iberische varkens met eikel meer dan 55% oliezuur (enkelvoudig onverzadigd), wat helpt verminderen het schadelijke cholesterol (LDL) tarief.

 

Om al deze redenen mag je de kans niet missen om een ​​BEHER 100% Iberico Pata Negra Ham te proberen, op het hoogtepunt van de meest veeleisende smaakpapillen en natuurlijk verkrijgbaar in onze online winkel.