Welkom bij Barcelona Mobile World Congress!

Vorig jaar volop de assitants aan de MW2013 gepasseerd enkel door onze winkel in de populaire en trendy neibourhood Gracia. We zijn dicht bij de Sagrada Familia en niet ver van de Passeig de Gracia, een van de meest populaire en grote winkelstraten van Barcelona.1361182117

Dit jaar zouden we graag weer ontmoeten in onze Pata negra ham winkel en we willen u een speciaal geschenk wanneer u tijdens het congres dagen en tonen ons de MW2013 pas. Bel een taxi en vertel hem om u te brengen naar onze winkel Pernil 181 in het adres: Pg. Sant Joan 181, Barcelona.1361182117

U kunt al onze producten in onze online shop www.jamonarium.com. Wanneer kom je naar ons te bezoeken zul je in staat om al onze Spaanse producten te kopen, zoals Bellota ham in plakken gesneden en vacuüm verpakt, chorizo, Spaanse visgerechten, Manchego kaas, enz. En we kunnen terug te sturen naar huis naar Europa met DPD of UPS, indien je wilt.

Controleer ook onze wijnen en olijfolie, en aarzel niet als u op zoek bent naar een cadeau voor een vriend, we hebben genoeg belemmert en verpakkingen.

Beste van alles wat we zullen blij zijn om u te helpen in het Engels of het Frans, en leg je alle verschillen tussen de hammen, de soorten ham of om u te adviseren indien nodig.

Heb een grote MWC2013 en genieten van het verblijf in Barcelona!