Zakjes gesneden ham en schouder zijn zeer terugkerende opties bij het kopen van dit type product. Het is erg handig om op te slaan en te consumeren zonder in te boeten aan goede kwaliteit. In het geval van Joselito Gran Reserva-ham zijn ze natuurlijk omdat ze geen enkele soort toevoegingen bevatten.

JOSELITO GESNEDEN HAM: DE BESTE GESNEDEN HAM TER WERELD

Hoe kom je aan gesneden Joselito Gran Reserva-ham?

Met meer dan 150 jaar geschiedenis en 6 generaties die voortreffelijke stukken maken, wordt de joselito gran reserva gesneden ham geëxtraheerd uit de beste stukken joselito ham uit Salamanca. De varkens zijn in vrijheid grootgebracht in weilanden en voeden zich eenvoudig met natuurlijk fruit en grassen. Later worden de varkens geslacht en begint de uithardingsperiode, die kan variëren naargelang het stuk ham of schouder is. De uithardingsperioden zijn meestal lang, waardoor hammen van de beste kwaliteit worden geboden.

Waarom Joselito Gran Reserva-ham kopen?

De Joselito Gran Reserva de Salamanca-ham is volledig natuurlijk. Het bevat geen gluten, lactose, kleurstoffen of conserveermiddelen of chemische toevoegingen, waardoor het een unieke en perfecte ham is voor alle doelgroepen. Door zijn korrel heeft hij een zeer sappige textuur en een lichtzoete smaak, kenmerkend voor de stukjes ham en schouder die uit deze streek komen. We zullen het comfort hebben van gesneden ham met dunne en sappige plakjes vers gesneden Iberische ham van eikelgevoerde varkens uit Jabugo.

Als u op zoek bent naar Gran Reserva Joselito ham of schouder, dan kunt u die hier vinden. Geniet ervan!