Waarom wordt deze gemeente beschouwd als een van de bakermat van de Iberische ham?

JABUGO, EEN IBERISCHE SCHAT

Jabugo ligt in het hart van Sierra Morena, in de zogenaamde Sierra de Aracena en Picos de Aroche, in het noorden van de provincie Huelva (Andalusië).

De Iberische hammen zijn over de hele wereld bekend omdat ze een strikt traditioneel productie- en uitwerkingsproces hebben gevolgd, zozeer zelfs dat ze zijn beschermd door een Jabugo Designation of Origin (DO), die tot 31 productiegebieden beslaat, inclusief zijn eigen Jabugo gemeente, maar ook andere steden zoals Aracena, Aroche, Cala, Cañaveral of Cumbres Mayores.

De natuurlijke omstandigheden in het gebied bevorderen de vrije opfok van de varkens en de biodiversiteit van de omgeving zal een aroma en smaak geven die Jabugo Iberische ham van de rest zullen onderscheiden: intens en met een zekere rooksmaak.

Het drogen van de stukken zal worden uitgevoerd in dezelfde zaag, en van daaruit zullen ze door de handen van de verschillende meesters gaan, die de volledige controle zullen hebben over alle processen, inclusief rijping, totdat het product arriveert. zelfs je smaakpapillen.

De toewijding, aandacht voor het kleinste detail en natuurlijk de karakteristieke smaak zijn de redenen waarom Jabugo wordt beschouwd als de geboorteplaats van Iberische ham.

Onthoud het wanneer u uw ham koopt, Jabugo, het staat altijd synoniem voor kwaliteit.

 Para comprar Jamón Ibérico de Bellota Pata Negra

 Per acquistare Prosciutto Iberico Pata Negra alimentato con ghiande

 Buy Spanish Ham Pata Negra Bellota

Acheter Jambon Ibèrique Bellota Pata Negra

 Pata Negra Eichel-gefütterten iberischen Schinken kaufen

 Buy Iberico Pata Negra Ham from Hong Kong

 中国 – 购买伊比利亚橡子喂火腿Pata Negra

चीन – इबेरियन एकोर्न-फेड हाम पाटा नेग्रा खरीदें

 Buy Iberico Bellota Pata Negra Ham from USA