Pate- en foie gras: Verschillen en overeenkomsten

Pate- en foie gras: Verschillen en overeenkomsten

We houden van de voorgerechten, en jij? Gaan er een wijn met wat goede toast of iets rijk aan, is een van de beste plezier die je kunt geven. Met de komst van de herfst en de verschillende vieringen die plaatsvinden op deze data, zijn toastjes of snacks een goede manier om uw gasten te verwelkomen.
Pâté en Foie-gras zijn twee minder voorkomende ideeën als het gaat om hapjes en lekkere gerechten in uw maaltijden. Maar je zal waarschijnlijk afvragen … Pâté of foie gras? U kunt wellicht de verschillen tussen de twee kennen, maar ze zijn beide producten die grote vreemdelingen op vele niveaus zijn. Als u meer wilt weten over welke van de twee producten u desantarte maakt bij het maken van uw voorgerechten en gerechten, blijf dat we alles uitgelegd hebben, alles en alles.
Aan de ene kant hebben we foie gras. Dit product wordt eenvoudig gemaakt door gebruik te maken van de gans-, ganzen- of eendlever die eerder opgeladen is, zodat de lever van het dier zoveel mogelijk ontwikkelt. Voor de bereiding ervan is de lever niet gemengd met andere voedingsmiddelen. Het wordt eenvoudig behandeld met warmte voor grotere hygiëne, schoonmaken goed. Deze typische Franse delicatesse bevat tweemaal zoveel ijzer als pâté en heeft een hoge inhoud in vitamine A, zodat het ook bijdraagt ​​tot het verhogen van onze verdediging.

Pate- en foie gras: Verschillen en overeenkomsten

Pate- en foie gras: Verschillen en overeenkomsten

Aan de andere kant hebben we de pâté. Dit product wordt gemaakt door verschillende ingrediënten en soorten vlees te mengen, omdat het een vleesproduct is dat afkomstig is van verschillende dieren. Dit product door stroom die lijkt, wordt niet aangeduid met de juiste term, die “pasta” of “pate of liver” zou zijn. Het is gemaakt met een mengsel van vleeswaren, waaronder varkensvlees, melk, bloem, kruiden en specerijen. Het is rijk aan vitamine A, waardoor het perfect is voor de kleintjes in het huis.
Net zo goed als deze twee delicatessen lijken, zie je dat er grote verschillen zijn tussen hen. Zal dat zo zijn, beide zijn perfect voor vrijwel elke gelegenheid, op elk moment van het jaar en om bij een gerecht te passen. Als u het foie gras wil proberen, adviseren wij dit blok foie gras van natuurlijke eend Más Parés.