"Spanish Ham Master" ervaring: een andere proeverij in Barcelona.

“Spanish Ham Master” ervaring: een andere proeverij in Barcelona.

Er bestaat een ander soort proeverijen. Vinden we wijn, ham, olie proeverijen… en als we zoeken, we zouden vinden veel meer. Wanneer we reizen, is er niets beter om te proberen de beste producten van het gebied, voor meer informatie over de cultuur. Bent u uit de proeverij van land, is deze ervaring ook onvergetelijk, zodat u nieuwe smaken en geuren, waard van mooie en heerlijke herinneringen ontdekken kunt. En, hoe zit het combineren van verschillende soort proeverijen? Het is ook een originele en leuke optie.

We zoals ham, wijn en lekker eten. Waarom niet mixen alles? Dit is wat je denkt. Als je die drie dingen liefde, hebben we de perfecte plan voor je en wij geven u het perfecte excuus om Barcelona te bezoeken. De droom van elke “globetrotter gourmet”.

Dus wat over leven van de AirBnB van de “Spaanse Ham Master” ervaring? Het sluit zich aan bij alles wat u zoekt: ham, wijn, goed eten en de stad Barcelona. Deze ervaring duurt ongeveer 1 uur en het wordt gedaan in Pernil 181, onze winkel. Het ligt heel dichtbij de Sagrada Familia, geplaatst in de wijk van Gràcia. Deze ervaring is heel anders uit een eenvoudige voedsel en drank te proeven. Als een traditionele hammen winkel zullen we praten over onze geschiedenis en onze oorsprong. Aan het eind van de dag, het is een ham en wijnproeverijen, maar gemengd met de genegenheid en verzorging van een levenslang winkel van Barcelona. Tot dusverre goed.

Zullen wij de proeverij als volgt: onze “Ham meester” al onze ham van geheimen, die heeft zijn genezen door onszelf zal uitleggen. U leert hoe om hen te onderscheiden, waar in Spanje ze vandaan en zelfs proberen hen. We zullen ontdekken u onze geschiedenis en ervaring als professionele ham masters. Bovendien, zult u proberen 2 van onze heerlijke wijnen, waardoor deze ervaring uitstekend.

Wij wensen je liefde onze “Ham Master”-ervaring en en we zien je binnenkort, in Barcelona.