Altanza Jabugo, is een bedrijf opgericht in 2015, gespecialiseerd in het produceren van Iberisch aas, veldaas en 100% eikelhammen en schouders.

Altanza jabugo hammen

Smaak en aroma kenmerken de hammen, plaatsen ze bovenaan hun kwaliteits- en assortimentproducten en worden een nationale maatstaf. Ambachtelijke stukken geproduceerd met gevoeligheid en traditie, en onder de premisse van het bereiken van het verwachte resultaat.

De kweek vindt plaats in Jabugo, waar de hammen zijn geïmpregneerd met de essentie van de bergen die het die smaak en aroma’s geven die zo kenmerkend zijn voor het gebied. Het dieet zal, afhankelijk van het gekochte product, gebaseerd zijn op eikels of natuurlijke weiden.

Het gehele productieproces zal op natuurlijke wijze worden uitgevoerd en onder voortdurende evaluatie van de “meester ham maker”, geholpen door zijn team van experts, is dit de reden waarom Altanza Jabugo producten een speciaal product zijn en een product dat een verschil maakt. De uitharding, eveneens uitgevoerd in Jabugo, zal plaatsvinden in natuurlijke kelders, met een opslagcapaciteit van circa 150.000 stuks.

 

 

Altanza Jabugo doet er alles aan om ongeëvenaarde organoleptische eigenschappen aan zijn hammen en schouders te verlenen.

Je kunt de kans niet missen om de Altanza Jabugo Hams of Shoulder te proberen, ze zullen je niet teleurstellen!