Het online kopen van uw Iberische pata negra en serranohammen en schouders wordt steeds gemakkelijker. Bent u Spaans maar bent u ver weg, wilt u een cadeau geven of bent u gewoon een liefhebber van Spaanse producten en pata negra ham, dan kunnen wij u helpen. Daarnaast versturen wij uw bestelling zodat u zich alleen maar zorgen hoeft te maken over ontvangst.

Vervolgens gaan we uitleggen hoe je Iberische en Serranohammen en -schouders en andere gastronomische producten naar Zwitserland kunt sturen.

Hoe kan ik een bestelling plaatsen om naar Zwitserland te verzenden?

Ham en Spaanse producten naar Zwitserland sturen is heel gemakkelijk en praktisch.

Eerst moet u de gewenste producten selecteren, ze in de winkelwagen plaatsen en een afleveradres overal in Zwitserland selecteren. De aankoop wordt gedaan zonder belastingen, die op de plaats van bestemming moeten worden betaald. 

Verwerk de betaling en de volgende werkdag verzenden wij uw bestelling. Diezelfde dag ontvang je de trackingcode om te allen tijde te weten waar je bestelling is.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling aankomt en hoeveel kost het?

De prijs van zendingen naar Zwitserland kan variëren, afhankelijk van het totale gewicht van de gehele bestelling. Verzendingen naar Zwitserland duren 5-7 werkdagen, met uitzondering van zaterdagen, zondagen en feestdagen.

Komt de vervoerder op het afleveradres aan en is de ontvanger afwezig, dan laat de vervoerder een passagebewijs achter of belt u om een ​​nieuwe levering te regelen.

Hier ziet u transportinformatie.

Hoe worden Spaanse gastronomische producten naar Zwitserland verzonden?

Alle zendingen worden, afhankelijk van het type product, volledig verzekerd verzonden zodat ze in perfecte staat op hun bestemming aankomen. Als u een Iberische of serranoham of schouderham, vleeswaren of kazen heeft besteld, worden uw producten vacuüm verpakt verzonden om hun kwaliteit en sappigheid te behouden. Als u oliën of wijnen verzendt, wordt deze verzonden met versterkte kartonnen dozen zodat ze perfect beschermd op hun bestemming aankomen.


Als u meer hulp nodig heeft bij het verzenden van uw bestellingen naar Zwitserland of als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.