Welke soorten ham cutters zijn er?

Welke soorten ham cutters zijn er?

Wist u dat het hammes een fundamentele rol heeft in de kwaliteit van de ham? Er is geen betere schotel voor Kerstmis dan een goede Iberische ham. Dit klinkt misschien niet zoals Chinees, omdat het algemeen bekend is, maar wist je hoe je de verschillende hammes daar goed gebruikt?

Als u een expert ham cutter wil worden maar weet niet waar te beginnen, geven we u een paar kleine tips, zodat u niet verdwijnt wanneer u uw stuk begint. Het is belangrijk om het huis niet door het dak te starten en weet het goed om elk mes te gebruiken en hoe te gebruiken. Blijf lezen, omdat we u een korte gids geven.

In de eerste plaats hebben we het traditionele hammes, dat wil zeggen het hammes van een leven. Om ervoor te zorgen dat het van goede kwaliteit is en niet ons geld weggooit, moet het schuurpapier verlengd en flexibel zijn en van roestvrij staal zijn. Dit is belangrijk, zodat we een fijne snede kunnen maken en alle mogelijke hamdelen kunnen bereiken om zijn smaak en aroma ten volle te kunnen genieten.

Welke soorten ham cutters zijn er?

Welke soorten ham cutters zijn er?

Ten tweede hebben we het jamonero mes met alveolos. Voor ons om te begrijpen, het is als een traditioneel hammes, maar heeft een paar “gaten” om het snijden makkelijker te maken wanneer u snijdt. Als u vaak hamer maakt of u er op professionele wijze aan toewijdt, wordt dit type mes zonder twijfel voor u gemaakt.

Ten derde hebben we het afblazen mes. Dit is heel anders dan de vorige twee vanwege de eigenschappen en het gebruik dat wordt gegeven. In tegenstelling tot de vorige twee is het mes van dit mes stevig en breed om de korst van de ham goed te kunnen verwijderen.

Als aanvulling op deze messen kunnen we ook rekenen op een slijper om onze messen af ​​te stemmen voordat u de ham snijdt. Het is belangrijk dat al onze messen in perfecte staat zijn, zodat bij het snijden van de ham de beste schijfje uitkomt en u het tot het maximum kunt genieten.

Als u niet weet welk mes u wilt kiezen om uw toekomst of huidige stukjes ham of troffel te snijden, raden we u aan het Hammermes Natura de Arcos te proberen.