Het is geen geheim, de Joselito Ham and Shoulder staat bekend als een van de grootste culinaire schatten van Spanje. Een Joselito proeven is een unieke en onvergetelijke ervaring.

 

Joselito hammen en schouders is niet alleen een merk, het is een legende.

Jamones Joselito heeft meer dan honderd jaar ervaring en een traditie die is geërfd over zes generaties en die het uitgangspunt hadden om de zogenaamde beste ham ter wereld te bereiden. De kwaliteit ervan wordt onderschreven door de grote genieën van de gastronomie en de belangrijkste critici. De kwaliteit en traditie worden onderschreven door enkele van de belangrijkste chef-koks ter wereld, zoals Ferrán Adriá.

 

Joselito ham zonder toevoegingen of conserveringsmiddelen, alleen smaak

Joselito-hammen en -schouders zijn 100% natuurlijk, zonder toevoegingen of conserveringsmiddelen, waarvan de evolutie nauwlettend werd gevolgd en zorgde voor zelfs de kleinste details sinds het begin van de productie. Kenmerkend is het productieproces van de Joselito-ham. Tijdens het zoutingsproces wordt het juiste en noodzakelijke zout gebruikt voor het conserveren van de stukjes op een manier die het eindresultaat niet beïnvloedt. Een van de belangrijkste kenmerken van joselito-hammen en -schouders is het lage zoutgehalte, zelfs als het als zoet wordt beschouwd. Het drogen gebeurt in natuurlijke drogers en veroudering vindt plaats in ondergrondse kelders gedurende meerdere jaren bij constante temperatuur en vochtigheid.

Joselitoham en Joselitoschouder zijn door hun eigenschappen heel bijzonder. Deze hammen en schouders bevatten geen conserveringsmiddelen, kleurstoffen, chemische toevoegingen, gluten of lactose. Ze zijn perfect voor alle doelgroepen om te consumeren. De enige ingrediënten die ze hebben zijn varkensvlees en zeezout. Het zijn 100% natuurlijke producten, waardoor het een unieke en onvergelijkbare smaak krijgt, niet erg zout en zoet. De lange droogtijden van Joselito hammen geven het een heel bijzonder tintje. De droogtijd bij Joselito ham is vanaf 40 maanden, die van Joselito ham is 24 maanden.

Bovendien mag je niet vergeten dat dit gastronomische juweel, door jezelf te verrassen met zijn smaak en aroma, ook voordelen voor je gezondheid biedt. En is dat Joselito Hams een hoog gehalte aan antioxidanten bevatten en een hoge index van oliezuur dat je zal helpen slechte cholesterol en triglyceriden te verminderen.

Koop Joselito Ham op internet


U kunt Joselito-ham en schouderham online kopen overal in Spanje en Europa. Zonder twijfel een geschenk voor uw zintuigen vanwege de karakteristieke zoete smaak en de talloze gezondheidsvoordelen die het heeft. Deze hammen en schouders zijn perfect voor iedereen omdat ze geen conserveringsmiddelen of toevoegingen bevatten, die je hier op internet kunt vinden:

Koop een Joselito palet online

Koop een Joselito ham online