Peppers en mediterrane dieet, waarom zijn ze zo belangrijk?

Peppers en mediterrane dieet, waarom zijn ze zo belangrijk?

Paprika’s zijn een van de ster ingrediënten van de zomer. Gekookt of rauw, beide vormen zijn heerlijk. Met fresquitos gerechten met gekookte gerechten met vlees, vis … Dit ingrediënt is zo veelzijdig dat combineert met wat je gooit in.

Het mediterrane dieet is beroemd om de vele voordelen die het heeft voor onze gezondheid. Zoals algemeen bekend is, de groenten zijn een belangrijk onderdeel van het Mediterrane dieet. Groen, geel, rood, patroon … voor de smaak, kleuren. Pepper is een van de meest gebruikte groenten in onze voeding voor zijn voedingswaarde en zijn gunstige eigenschappen voor onze gezondheid. De sleutel is om te weten hoe belangrijk ze zijn de paprika’s in de mediterrane dieet en waarom ze zo belangrijk zijn. Laat me je vertellen, want dit zal u verrassen.

1- rijk aan vitaminen en andere nutritionele eigenschappen: het of niet, paprika’s bevatten een hoge voedingswaarde eigenschappen. Die rijk zijn aan vitaminen, ze zijn ook rijk aan vezels, kalium en koolhydraten. U ziet, een eenvoudige voedsel heeft een grote bijdrage in termen van voedingswaarde en de fundamentele voedingsstoffen in ons voedsel.

 Peppers en mediterrane dieet, waarom zijn ze zo belangrijk?

Peppers en mediterrane dieet, waarom zijn ze zo belangrijk?

2 Geneeskrachtige eigenschappen: Dankzij de anti-oxidant en vezelgehalte, helpt het voorkomen van hart- en vaatziekten en sommige vormen van kanker, naast vele andere gezondheidsproblemen, zoals reuma. In aanvulling op de preventie, het heeft ook andere eigenschappen zoals sommigen van jullie gaan om de naam, onder vele anderen: stimulerende spijsvertering, het stimuleren van processen in het verwijderen van lichaamsvloeistoffen, heeft windafdrijvend (helpt bij het verwijderen gas opgehoopt in het lichaam) en is een natuurlijke maagzuurremmer.
3- Verhoogt stemming: Ja, maar niet genoeg, helpt bij het verhogen onze stemming. Dankzij de geweldige stimulans kracht helpt om uw geesten op te heffen en actiever. Om deze eenvoudige reden, wordt dit voedsel speciaal aanbevolen voor mensen die een sterke fysieke en / of mentale activiteit te maken.

Never mind het formaat en het type van peper, de sleutel is om te weten hoe belangrijk ze zijn de paprika’s op de mediterrane dieet om een ​​gezonde en evenwichtige voeding te behouden. Als u wilt beginnen met het verzorgen van je gezondheid met de paprika’s uit nu, raden wij deze piquillo paprika’s in een glazen pot van 190 g. Marzo merken.