Met de komst van de winter, de vele festiviteiten en het vakantieseizoen, houden we van kwaliteitshammen onder andere producten. De kwaliteit van de ham kan in sommige gevallen afhangen van de snede die onze ham of troffel heeft.

Welke ham houder om te kiezen, muur of tafelblad?

Welke ham houder om te kiezen, muur of tafelblad?

Hoewel het onbelangrijk en zelfs onzin lijkt, heeft ham een ​​zeer belangrijke rol. U kunt zien dat er verschillende factoren zijn die de kwaliteit en het snijden van de ham beïnvloeden en bij elke gelegenheid de juiste ham kiezen. Het is belangrijk om een ​​ham die aan onze behoeften 100%, waar we voor een comfortabele werkhouding onze ham of schouder om lichamelijk letsel te voorkomen en te voorkomen dat het verspillen van ons deel wordt aangenomen te kiezen.

Als u denkt aan het geven (of autoregalarte) een ham, maar weet niet welke te kiezen, jij blijft bij ons, moeten wij uitleggen.

Bij het kiezen van onze hamhouder is het belangrijk om een ​​aantal factoren te overwegen die opmerkelijk invloed hebben op onze keuze. Dit zijn de volgende:

Weight, vorm en afmetingen van de ham: Wat de ham betreft, die goede stabiliteit hebben, is essentieel en in dit aspect zijn stabiliteit en gewicht eerste neven. Het is belangrijk dat u uw ham te gebruiken in een ruime plek waar je goed kan werken zonder pijn ham, wat gewicht dat stabiliteit brengt en is comfortabel aan gewerkt hebben.

Gebruik wat je gaat geven: het hangt ervan af dat je de ham wilt, we zullen het een of ander aanbevelen. Niet dezelfde ham die u aanraden als je professionele ham cutter en elke dag dat we zouden aanraden als je maar in je familiebijeenkomsten en festiviteiten gemarkeerd gebruiken. Als u het voor professioneel gebruik wilt, verandert het verhaal veel.

Roterende / niet roterende: De greep is een van de belangrijkste onderdelen van de hamset met de basis. Als de houder draait, laat het ons toe om de ham te draaien zonder hem uit de ham te verwijderen, wat u genoeg comfort geeft.

basis slip: Wanneer de ham wordt gesneden, is er niets meer ongemakkelijk dan de ham verhuizing en wij kunnen glijden, dus is het belangrijk om niet-slipelementen op de basis hebben, bijvoorbeeld zuignappen die zich houden aan een countertop.

Ruimte die u heeft: zoals u eerder hebt uitgelegd, is de beschikbare ruimte minder belangrijk bij het kiezen van een ham. Dit zal de factor zijn die bepaalt of u meer een muurham of een bordetham past.

Kortom, de keuze van je ham zal vooral gebaseerd zijn op de ruimte waar je naar toe gaat en wat je wilt gebruiken (binnenlands, professioneel of beide). Als je kamer, is het altijd het beste om een ​​ham desktop kiezen omdat je in staat zijn om veel beter, comfortabeler werken en je zult veel meer speelruimte te hebben. Als u niet weet wat u wilt kiezen, raden we u aan om dit jamonero model Teide online te kopen.