Plakjes ham is een zeer goede consumptieoptie om heel eenvoudige redenen: de enveloppen nemen weinig ruimte in en het is handig om te consumeren, je hoeft het alleen maar uit de koelkast te halen en dat is alles. Als we eraan toevoegen dat de ham van Jabugo en 5j is, zien we dat het een prima optie is.

5J GESNEDEN HAM: DE DICHTSTBIJZIJNDE JABUGO-HAM OOIT

Hoe krijg je de 5j de jabugo-ham met de hand gesneden?

De met de hand gesneden 5j ham wordt gewonnen uit de beste stukken van 100% Iberische eikelham van jabugo. De varkens zijn grootgebracht in weilanden in het wild en voeden zich eenvoudig met eikels en grassen. Later worden de varkens geslacht en begint de uithardingsperiode, die kan variëren naargelang het stuk ham of schouder is.

We zullen het comfort hebben van machinaal gesneden ham gecombineerd met dunne en sappige plakjes vers gesneden Iberische ham van eikelgevoerde varkens uit Jabugo.

Waarom handgesneden 5j Jabugo-ham kopen?

Handgesneden ham heeft kleinere plakjes dan machinaal gesneden ham. Dat wil zeggen, de plakjes lijken meer op degene die we kunnen verkrijgen door het stuk thuis te snijden of door een professionele hamsnijder. We zullen het comfort hebben van machinaal gesneden ham gecombineerd met dunne en sappige plakjes vers gesneden Iberische ham van eikelgevoerde varkens uit Jabugo. Zowel de met de hand gesneden ham als de schouder behouden hun sappigheid en eigenschappen dankzij het feit dat ze vacuüm verpakt worden verzonden.

Als u Iberische jabugo 5j-ham of schouderham met eikels wilt kopen, kunt u die hier vinden. Geniet ervan!