Joselito-worsten worden door iedereen en in veel landen over de hele wereld erkend. Je kunt chorizo, salchichón of lomo cane kopen in verschillende formaten en ze komen uit het Guijuelo-gebied, Salamanca. Zo gezien lijken ze misschien de meest voorkomende worsten, maar dit is niet precies het geval. We leggen uit waarom.

Ze zijn natuurlijk

Joselito-worsten bevatten geen conserveringsmiddelen, geen kleurstoffen, geen chemische toevoegingen, geen gluten of lactose. Dat wil zeggen, ze zijn uitsluitend gemaakt met varkensvlees, kruiden en andere ingrediënten die op natuurlijke wijze worden geëxtraheerd. Hierdoor zijn ze geschikt voor alle doelgroepen, ook voor mensen met mogelijke intoleranties.

Gesneden of heel

Chorizo, salchichón of Joselito-lende kunnen in plakjes of in heel formaat worden gekocht. Ongeacht het formaat waarin u uw worsten koopt, worden ze vacuüm verpakt, zodat ze in perfecte staat blijven voor consumptie en dat hun eigenschappen, smaak en sappigheid intact blijven. Koop de worsten in hun geheel of in plakjes, ze komen in perfecte staat aan voor consumptie.

Guijuelo-worstjes

Alle worsten van het merk Joselito zijn afkomstig uit de stad Guijuelo, gelegen in Salamanca. De varkens zijn gevoederd met natuurlijke hulpbronnen en met grote stukken land per varken in de weilanden waar ze zich in het mestseizoen bevinden.

Als u op zoek bent naar hele of gesneden worst, of Guijuelo-hammen en -schouders, hier laten we u onze selectie Joselito-producten achter.