Bedrijfsbatches en -manden zijn het beste cadeau dat u uw werknemers en klanten voor deze kerst kunt geven. U kunt een breed scala aan producten toevoegen, waaronder Iberische ham bellota, serranoham of een assortiment van verschillende worsten die degenen die het ontvangen zullen verrukken. Ze zijn ook een perfecte optie om naar een goede vriend te sturen die in Spanje of Europa woont, zodat ze hun kostbare kerstham kunnen krijgen.

veel mand kerstcadeau bedrijf klanten
veel mand kerstcadeau bedrijf klanten

Waarom met kerst Iberische ham en diverse gastronomische producten verzenden?

Het verzenden van Iberische ham en diverse gastronomische producten tijdens Kerstmis is het beste cadeau dat u kunt geven. Al deze Iberische en gastronomische producten kunnen naar elk land in Europa worden verzonden, zodat iedereen met Kerstmis kan genieten van zijn ham en gastronomische producten. Voeg een goede wijn, wat goede kazen of accessoires toe om de ham te snijden om je kerstbatch compleet te maken.

Welke soorten Iberische en gastronomische producten kunnen in de kerstpartijen en -manden worden opgenomen?

Het antwoord is simpel: we passen ons aan de behoeften van onze klanten aan en bestuderen alle mogelijke opties. Als het kavel is gericht aan een vriend die ver weg woont, alsof het gericht is aan de werknemers van uw bedrijf of uw trouwste klanten, worden deze geschenken altijd gewaardeerd. Iberische ham pata negra bellota, serranoham in enveloppen gesneden, geheel of zonder been. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte.